Ta turen til Geilo i vår

For mange er Geilo synonymt med vinter og skisport, men tar du turen til Geilo på sommerhalvåret,
kan vi garantere deg en minnerik tur med opplevelser for store og små i vakker natur.

Meny
Lukk menyen

Skisesongen er ikke over

Hos oss i Havsdalsgrenda er skisesongen langt fra over. Hver morgen prepareres det langrennsløyper fra Havsdalen mot Prestholt, Budalen og Ustaoset til og med 2. mai. Etter løypemaskinen gir seg i Havsdalen er veien kort til Hardangervidda, hvor man kan gå på ski i spektakulære omgivelser hele året.

Blomstring i Hardanger

Drømmer du om å få med deg blomstringen av frukttrærne i Hardanger? Fra Havsdalsgrenda kan man kjøre over Hardangervidda og til Hardanger, for å få med seg den spektakulære blomstringen langs Hardangerfjorden. Tar du turen til Hardanger anbefaler vi å ta turen innom Vøringsfossen, Norges mest kjent foss med et fall på 145 m.

Aktiv ferie på Geilo

Ta med familien på høyfjellsferie i sommer! I Havsdalsgrenda er veien kort til aktiviteter for hele familien som Geilo sommerpark, Zipline, hesteridning, fjellfiske eller sykling av Rallarvegen. I nærheten finner du også populære familieparker som Bjørneparken og Langedrag.
Se flere vår- og sommeraktiviteter>

Alt på et sted

Hos Havsdalsgrenda har vi "alt på et sted", slik at du kan slappe av og nyte ditt opphold. I tilknytning til våre romslige ferieleiligheter har vi blant annet matservering med smakfulle retter som er basert på lokale råvarer, ferske bakevarer hver dag - som og kan bestilles til frokost og egen velværeavdeling med basseng og treningsrom.
Se oversikt over våre fasiliteter>


BOOK LEILIGHET