Våren på høyfjellet

Tar du turen til Geilo på sommerhalvåret kan vi garantere deg en minnerik tur med opplevelser for store og små i vakker natur.

Meny
Lukk menyen

Skisesongen er ikke over

Hos oss i Havsdalsgrenda er skisesongen langt fra over. Hver morgen prepareres det langrennsløyper fra Havsdalen mot Prestholt, Budalen og Ustaoset til og med 2. mai. Etter løypemaskinen gir seg i Havsdalen er veien kort til Hardangervidda, hvor man kan gå på ski i spektakulære omgivelser hele året.

Blomstring i Hardanger

Drømmer du om å få med deg blomstringen av frukttrærne i Hardanger? Fra Havsdalsgrenda kan man kjøre over Hardangervidda og til Hardanger, for å få med seg den spektakulære blomstringen langs Hardangerfjorden. Tar du turen til Hardanger anbefaler vi å ta turen innom Vøringsfossen, Norges mest kjent foss med et fall på 145 m.

Aktiv ferie på Geilo

Ta med familien på høyfjellsferie i sommer! I Havsdalsgrenda er veien kort til aktiviteter for hele familien som Geilo sommerpark, Zipline, hesteridning, fjellfiske eller sykling av Rallarvegen. I nærheten finner du også populære familieparker som Bjørneparken og Langedrag.
Se flere vår- og sommeraktiviteter>

Alt på et sted

Hos Havsdalsgrenda har vi "alt på et sted", slik at du kan slappe av og nyte ditt opphold. I tilknytning til våre romslige ferieleiligheter har vi blant annet matservering med smakfulle retter som er basert på lokale råvarer, ferske bakevarer hver dag - som og kan bestilles til frokost og egen velværeavdeling med basseng og treningsrom.
Se oversikt over våre fasiliteter>


BOOK LEILIGHET