Meny
Lukk menyen

Få mer ut av ditt opphold

Hos Havsdalsgrenda bor du i nær tilknytning til en rekke aktiviteter og opplevelser for både store og små.

BOOK NÅ
SOMMER
VINTER

Her finner du en oversikt over spennende aktiviteter du kan oppleve når du besøker Havsdalsgrenda.

Geilo RIDES

Velkommen til Geilo´s største sykkel arena. Her finner du alt du trenger for en fantastisk dag med syklin. På Geilo kan du finne et utvalg av sykkelløyper for både nybegynnere og erfarne. Prøv en teknisk singletrack, pumptrack og dirtjumps, raske flytstier, eller bredere familievennlige løyper.

Mann som henger i zip line høyt over Geilo

Zipline

Opplev den spennende følelsen av å fly! Geilo zipline er 1100 meter lang og gir garantert moro for hele familien. Kjenn pulsen stige når du setter utfor toppen av Vestlia. Ziplinen stopper i bunnen av alpinbakken. Velkommen til en RÅ opplevelse!

Geilo sommerpark

Opplev fjellets beste lekeplass! Geilo Sommerpark har aktiviteter for hele familien - opplev luftige svev, sleng deg som Tarzan i høydeparken, hopp på trampoline eller prøv en av de andre aktivitetene i lek- og aktivitetsområdet.

Golfkølle og ball på gress

Golf

Vestlia Golfbane har par 34 på 9 hull, med ett par 5 hull og tre par 3 hull. Bunkers, vann, lyng og bjørk gjør denne banen til en spennende utfordring. Vestlia Golfbane ligger på ca. 800 m.o.h., så her vil golfballen fly opp mot 10 % lengre enn hva den gjør ved baner som ligger i lavlandet.

LES MER

Ridetur

Opplev naturen fra hesteryggen! Geilo Hestesenter tilbyr 2t og 4t rideturer gjennom hele sommeren på islandshest og døl. Disse rideturene går i variert terreng rundt Geilo, på steder som Bruslettstølen, Gamle Skurdalsvegen og Slåttahølen med et vakkert skue over det praktfulle Hallingskarvet!

LES MER
En person som er ute og padler kajakk. Åren spruter vann.

Kajakk og kano

Geilo er et fantastisk utgangspunkt for deg som ønsker opplevelser med kajakk og kano. En flott familieaktivitet - kanskje kan dere også se spor etter noen av beverne som bor langs vannkanten i fjorden?

LES MER
Bilde av turist skilt og utsikt fra Urundberget.

Urundberget

Rundtur rundet Urundberget er en lett tur, rett ut døren fra Havsdalsgrenda. Urundberget kan by på nydelig utsikt fra utsiktspunktet på 1260 m.o.h. Rundturen er på ca. 9 km og ca. 2-3 timer.

LES MER
Fire personer som går over en gammel trebru. En liten elv renner foran, mens det er fjell i bakgrunnen.

Fiske

Gjennom Geilo jeger- og fiskeforbunn kan man kjøpe fiskekort for dag, uke eller sesong. Geilo JFF disponerer 34 vann, hvor man kan fange Ørret, Røye og Sik.

LES MER
Tre sykelister på Rallarvegen i strålende solskilnn.

Rallarvegen

Rallarvegen er den ultimate sykkelopplevelsen og har vokst frem som en av landets mest populære sykkelruter. Den strekker seg fra Haugastøl i øst til Flåm i vest og er ca. 8 mil.

LES MER

Her finner du en oversikt over spennende aktiviteter du kan oppleve når du besøker Havsdalsgrenda.

Dronebilde av Havsdalsgrenda og slalombakken

Skisenter

Med sin unike beliggenhet, kan Havsdalsgrenda by på et alpinopphold i særklasse. Havsdalsgrenda ferieleiligheter har ski inn - ski ut forbindelse til hele skisenteret i Geilo, med sine 46 nedfarter. Her finner man bakker for både nybegynnere og erfarne.

LES MER
To mennesker som står på langrenn

Langrenn

Geilo er et av de beste områdene i Norge for langrenn, med mer enn 500 kilometer preparerte løyper både i dalene og på fjellplatåene. Det finnes et bredt spekter av løyper fra korte og flate nybegynnerområder, til utfordrende løyper langs fjelltoppene.

LES MER
Mrennesker på FatBike gjennom snødekket landskap

Privattimer i Havsdalen

Lei din egen instruktør! Skiskolen underviser i alpint, ønsker du snowboard -eller telemarkinstruktør.

LES MER
Mrennesker på FatBike gjennom snødekket landskap

FatBike

Sykkelsesong året rundt!
FatBike`s superbrede dekk gir stor bæreflate og gjør det mulig å sykle på snø. En FatBike oppfører seg ganske likt som en vanlig terrengsykkel, men det å sykle på snø er både morsomt og eventyrlig.

LES MER
Hundeslede gjennom snødekt landskap

Hundekjøring

Opplev naturen med menneskets beste venn! På hundekjøring smakebit får du kjøre ditt eget hundespann i 5 km/25 min på Ustedalsfjorden. Du får instruksjoner fra erfarne hundekjørere før du selv får prøve å styre ditt eget hundespann.

LES MER
To hester som trekker slede gjennom snødekket landskap

Kanefart

Ta med venner og familie i vinterfjellets svar på limousin - kanefart! Du får muligheten til å oppleve Geilo i sakte tempo og få hvilepulsen ned. Dere sitter godt innpakket i dyner og skinn, mens dere oppleve vinterstemningen med lyden av bjeller og dampende hester foran dere.

LES MER
Tre mennesker som aker og ler nedover akebakken

Norges lengste kjelkeløype

La skitrekket ta deg til topps og sett utfor løypene i Dagali Fjellpark. Med en kjelkeløype på 1850 meter kan vi love en fantastisk morsom opplevelse. På en dag med godt føre kan kjelkene få en fart helt opp til 70 km.

LES MER

Isbading & badstue

Drømmer du om å teste isbading? Da passer det perfekt å kombinere med leie av badstue! Badstuen leies i 90 minutter av gangen og har plass for opp til 6 personer.

LES MER

Trugetur

Bli med på en unik villmarksopplevelse ute i skogen og over isen. Turen går på truger gjennom lett terreng gjennom fantastisk natur ved Ustedalsfjorden.

LES MER

Book ditt neste opphold

Enten du ønsker en  weekend på fjellet, planlegger tur med venner eller ønsker en opplevelsesrik ferie med familien; Geilo kan tilby den perfekte kombinasjon av aktiviteter og avslapning.

FINN DIN LEILIGHET