Meny
Lukk menyen
SOMMER
VINTER
Mann som klatrer i høydepark. Foto: Emile Holba

Geilo sommerpark

Geilo Sommerpark har aktiviteter for hele familien. Opplev luftige svev og sleng deg som Tarzan i klatreparken, sus nedover flytstiene, hopp på trampoline, ta sommerheisen til utsiktspunktet, eller prøv en av de andre aktivitetene i lek- og aktivitetsområdet.

Langedrag naturpark

Velkommen inni dyrenes verden! I parken finnes det over 350 dyr fordelt på rundt 25 arter. På Langedrag kommer du tett på både husdyr og ville dyr, og du vil garantert få en opplevelse som setter spor.

Flow motion sykling

Sykling

Geilo er på vei til å bli et sykkeleldorado og kan skilte med mange flotte sykkelmuligheter for hele familien - både for nybegynnere og entusiaster. Med base på Geilo har du hele sykkelregionen Hallingdal foran deg!

LES MER
Barn som står foran Rallarvegenskilt. Foto: Birgit Haugen

Rallarvegen

Rallarvegen er den ultimate sykkelopplevelsen og har vokst frem som en av landets mest populære sykkelruter. Den strekker seg fra Haugastøl i øst til Flåm i vest og er ca. 8 mil.

LES MER
Tre mennesker på hest i fjellandskap. Foto: Paul Lockhart

Ridetur

Opplev naturen fra hesteryggen! Geilo Hestesenter tilbyr 1-4 timers rideturer gjennom hele sommeren på islandshest og døl. Disse rideturene går i variert terreng rundt Geilo.

LES MER
Mennesker som rafter ned en elv. Foto: Paul Lockhart

Rafting

Rafting i en av de beste rafte elvene i Europa finner du på Geilo! Numedalslågen byr på alt fra rolige familieturer til de heftigeste ekstremturene. Raftingsesongen strekker seg fra slutten av mai til september/oktober.

LES MER
Kajakkpadlere på Finsevann. Foto: Paul Lockhart

Kajakk og kano

Geilo er et fantastisk utgangspunkt for deg som ønsker opplevelser med kajakk og kano. En flott familieaktivitet - kanskje kan dere også se spor etter noen av beverne som bor langs vannkanten i fjorden?

LES MER
Folk i rekke på brevandring. Foto: Paul Lockhart

Brevandring

Å utforske blåisen er en uforglemmelig opplevelse. Sammen med erfarne breførere fra Jøklagutane får du muligheten til å oppleve Hardangerjøkulen på nært hold.

LES MER
Tre mennesker som går opp på et fjell. Foto: Visit Geilo

Vandring

På Geilo finner du turstier som passer for alle med panoramautsikt til den norske fjellheimen. Her kan du plukke naturopplevelser fra øverste hylle.

LES MER
Fire personer som går over en gammel trebru. En liten elv renner foran, mens det er fjell i bakgrunnen.

Fiske

Fiske er en viktig del av den norske friluftslivskulturen og Geilo tilbyr fiskemuligheter av høy kvalitet året rundt, enten du ønsker å fiske på egen hånd, ha med guide eller ønsker en skreddsydd opplevelse.

LES MER
Barn foran budeier på Geilojordet. Foto: Paul Lockhart

Geilojordet

Geilojordet er et idyllisk tun med gamle hus fra 1700- og 1800-tallet. I låven er det utstillinger, og alle husene står åpne for besøkende. For barna er det et fint lekeområdet, og de kan besøke geite killinger og høner.

LES MER

Her finner du en oversikt over spennende aktiviteter du kan oppleve når du besøker Havsdalsgrenda.

Dronebilde av Havsdalsgrenda og slalombakken

Skisenter

Med sin unike beliggenhet, kan Havsdalsgrenda by på et alpinopphold i særklasse. Havsdalsgrenda ferieleiligheter har ski inn - ski ut forbindelse til hele skisenteret i Geilo, med sine 46 nedfarter. Her finner man bakker for både nybegynnere og erfarne.

LES MER
To mennesker som står på langrenn

Langrenn

Geilo er et av de beste områdene i Norge for langrenn, med mer enn 500 kilometer preparerte løyper både i dalene og på fjellplatåene. Det finnes et bredt spekter av løyper fra korte og flate nybegynnerområder, til utfordrende løyper langs fjelltoppene.

LES MER
Mrennesker på FatBike gjennom snødekket landskap

Privattimer i Havsdalen

Lei din egen instruktør! Skiskolen underviser i alpint, ønsker du snowboard -eller telemarkinstruktør.

LES MER
Mrennesker på FatBike gjennom snødekket landskap

FatBike

Sykkelsesong året rundt!
FatBike`s superbrede dekk gir stor bæreflate og gjør det mulig å sykle på snø. En FatBike oppfører seg ganske likt som en vanlig terrengsykkel, men det å sykle på snø er både morsomt og eventyrlig.

LES MER
Hundeslede gjennom snødekt landskap

Hundekjøring

Opplev naturen med menneskets beste venn! På hundekjøring smakebit får du kjøre ditt eget hundespann i 5 km/25 min på Ustedalsfjorden. Du får instruksjoner fra erfarne hundekjørere før du selv får prøve å styre ditt eget hundespann.

LES MER
To hester som trekker slede gjennom snødekket landskap

Kanefart

Ta med venner og familie i vinterfjellets svar på limousin - kanefart! Du får muligheten til å oppleve Geilo i sakte tempo og få hvilepulsen ned. Dere sitter godt innpakket i dyner og skinn, mens dere oppleve vinterstemningen med lyden av bjeller og dampende hester foran dere.

LES MER
Tre mennesker som aker og ler nedover akebakken

Norges lengste kjelkeløype

La skitrekket ta deg til topps og sett utfor løypene i Dagali Fjellpark. Med en kjelkeløype på 1850 meter kan vi love en fantastisk morsom opplevelse. På en dag med godt føre kan kjelkene få en fart helt opp til 70 km.

LES MER

Isbading & badstue

Drømmer du om å teste isbading? Da passer det perfekt å kombinere med leie av badstue! Badstuen leies i 90 minutter av gangen og har plass for opp til 6 personer.

LES MER

Trugetur

Bli med på en unik villmarksopplevelse ute i skogen og over isen. Turen går på truger gjennom lett terreng gjennom fantastisk natur ved Ustedalsfjorden.

LES MER

Sommer på Geilo

Sommersesongen er en fantastisk tid og byr på mange fine opplevelser for hele familien.

SE KART AKTIVITETSKART