Meny
Lukk menyen

Perfekt for større grupper

Midt mellom Oslo og Bergen finner Havsdalsgrenda på Geilo. Kom med familien, venner eller kanskje idrettslaget, hos oss kan du leile romslige ferieleiligheter som er perfekt for større grupper.

BOOK NÅ

Opplev høyfjellet sammen

Hos oss ligger alle forhold til å rette for å ta i mot større grupper, enten dere reiser som familie, turfølge, kollegaer, klasse eller idrettslag. Våre ferieleiligheter er romslige og har plass for alt fra 8 - 16 personer. Alle leiligheter har fult utstyrt kjøkken, bad og godt med sengeplasser. I tilknytning til våre leiligheter har vi og en rekke fasiliteter som svømmebasseng, sauna og matservering, spesielt tilpasset for å gjøre oppholder så behagelig som mulig.

VÅRE FASILITETER
Treningssamling & Skoletur

Hos oss ligger alle forhold til rette for treningssamlinger og skoletur. Vi har og et forsamlingslokale med plass til 40 personer som kan benyttes på forespørsel og gratis internett på alle leiligheter og i fellesområder. Rett utenfor døren er skitrekket i Havsdalen, preparerte langrennsløper mot både Budlaen og Prestholdt og kort vei til andre idrettsarenaer.

Har du spesielle ønsker for ditt opphold?

Vi strekker oss langt for å imøtekomme dine ønsker og behov.

SEND FORESPØRSEL