Meny
Lukk menyen

Fasiliteter

Frister det med en tur i svømmebassenget etter en lang dag på topptur? Eller hva med et smakfullt måltid med retter basert på lokale råvarer? I tilknytning til våre ferieleiligheter har vi en rekke fasiliteter, spesielt tilpasset for å gjøre ditt opphold så behagelig som mulig.

BOOK NÅ

Matbar med servering

I vår matbar serverer vi mat basert på råvarer fra lokale produsenter. Mat kan enten nytes i vår lounge eller tas med til egen leilighet.

MENY

Velværområde

I vårt velværeområde finner du fasiliteter som svømmebasseng, sauna og steam bad. Velværeområdet er åpent fra kl. 08:00 - 19:30 hver dag.

Treningsrom

I tilknytning til vårt velværeområde har vi og treningsrom med garderobe. Alle våre gjester står fritt til å disponere treningsrommet. Velværeområdet er åpent fra kl. 08:00 - 19:30 hver dag.

Ferske bakevarer

I vår lounge selger vi ferske bakevarer som brød, rundstykker, croissants og kanelboller fra kl. 08:30 hver morgen. Forhåndsbestilling av bakevarer til frokost må skje senest kl. 19:30 kvelden i forveien.

Få dagligvarer levert til leiligheten

Kom til ferdig oppfylt kjøleskap!
I samarbeid med Spar Geilo kan våre gjester bestille mat til leiligheten i forkant av ankomst, og komme til ferdig oppfylt kjølsekap.

SEND BESTILLING

Parkeringskjeller

Mad alle leilighetene følger det og med egen p-plass i oppvarmet parkeringskjeller. Parkeringskjelleren har tilknytning til alle leiligheter, samt resepsjonsområde. I tillegg er det lademulighet for EL-bil i parkeringskjelleren.

Kjøp av heiskort

Heispass kjøpes på SkiGeilo sine nettsider og kan hentes på automat i vår resepsjon.

KJØP HEISKORT

Ta med firbeinte venner

I Havsdalsgrendas leiligheter er også firbeinte varmt velkomne. Dyr i leiligheten avtales når du booker ditt opphold.

Utleielokale

Kunne du tenke deg å legge ditt neste arrangement til vakre Havsdalen? Vi tilbyr utleie av lokale for konferanser, seminar og selskap.

KONTAKT OSS

Smørebod

Våre gjester har tilgang til fri bruk av vår smørebod. Smøreboden ligger i 2. etasje i parkeringskjelleren.

Tre timer togtur fra Oslo og Bergen

Geilo stasjon ligger midt mellom Bergen og Oslo på Bergensbanen, i hjerte av Norge.

Gratis wifi

Alle våre ferieleiligheter har tilgang til gratis wifi.

Book ditt neste opphold

Enten du ønsker en  weekend på fjellet, planlegger tur med venner eller ønsker en opplevelsesrik ferie med familien; Hos Havsdalsgrenda får man den perfekte kombinasjonen av aktivitet og avslapning.

FINN DIN LEILIGHET