Meny
Lukk menyen

Fasiliteter

I tilknytning til våre ferieleiligheter har vi en rekke fasiliteter spesielt tilpasset for å gjøre ditt opphold så behagelig som mulig.

BOOK NÅ

Matbar med servering

I vår matbar serverer vi mat basert på råvarer fra lokale produsenter. Mat kan enten nytes i matbaren eller tas med til egen leilighet.

MENY

Velværområde

I vårt velværeområde finner du fasiliteter som svømmebasseng, sauna og steam bad. Velværeområdet er åpent hver dag mellom kl. 08:00 - 19:30.

Treningsrom

I tilknytning til vårt velværeområde finnes treningsrom med garderobe. Treningsrommet er åpent hver dag mellom kl. 08:00 - 19:30.

Ferske bakevarer

I vår matbar selger vi ferske bakevarer som brød, rundstykker, croissants og kanelboller fra kl. 08:30 hver morgen. Forhåndsbestilling av bakevarer til frokost må skje senest kl. 19:30 kvelden i forveien.

Få dagligvarer levert til leiligheten

I samarbeid med Spar Geilo kan våre gjester bestille mat til leiligheten i forkant av ankomst, og komme til ferdig oppfylt kjøleskap.

SEND BESTILLING

Parkeringshus

I tilknytning til alle leiligheter finnes det parkeringsplass i oppvarmet parkeringshus. Parkeringsplassen har direkte tilknytning til leiligheten. Det er og mulighet for å lade EL-bil i parkeringshuset.

Kjøp av heiskort

Heispass kjøpes på SkiGeilo sine nettsider og kan hentes på automaten i vår resepsjon.

KJØP HEISKORT

Ta med kjæledyr

Ta gjerne med kjæledyret når du besøker Havsdalsgrenda. Opplys om at kjæledyr blir med når du booker oppholder. Rengjøringsgebyr for kjæledyr kommer i tillegg.

Utleielokale

Kunne du tenke deg å legge ditt neste arrangement til vakre Havsdalen? Vi tilbyr utleie av lokale for konferanser, seminar og selskap.

KONTAKT OSS

Smørebod

Våre gjester har tilgang til å bruke smøreboden som ligger i 2. etasje i parkeringshuset.

Tre timer togtur fra Oslo og Bergen

Geilo stasjon ligger midt mellom Bergen og Oslo på Bergensbanen, i hjerte av Norge.

Gratis wifi

Alle våre ferieleiligheter har tilgang til gratis wifi.

Book ditt neste opphold

FINN DIN LEILIGHET