Meny
Lukk menyen

FASILITETER

I tilknytning til våre ferieleiligheter har vi en rekke fasiliteter spesielt tilpasset for å gjøre ditt opphold så behagelig som mulig.

BOOK NÅ

Mat og drikke

Vi serverer mat basert på råvarer fra lokale produsenter. Ta gjerne med til egen leilighet!

Se meny

Velværområde

I vårt velværeområde finner du fasiliteter som svømmebasseng, sauna og steam bad. Velværeområdet er åpent mellom 08:00-15:30 søndag til tordag, 08:00–19.30 fredag og lørdager.

Treningsrom

I tilknytning til vårt velværeområde finnes treningsrom med garderobe. Treningsrommet er åpent  mellom 08:00-15:30.

Ferske bakevarer

Et utvalg bakevarer kan bestilles i resepsjonen innen 15:45 og hentes samme sted 08:30 morgenene etter. Nybakst til frokost smaker alltid godt!

Ferske bakevarer

I vår matbar selger vi ferske bakevarer som brød, rundstykker, croissants og kanelboller fra kl. 08:30 hver morgen. Forhåndsbestilling av bakevarer til frokost må skje innen klokken 16:00 søndag-torsdag og 19:30 fredag-lørdag.

Få dagligvarer levert til leiligheten

I samarbeid med Spar Geilo kan våre gjester bestille mat til leiligheten i forkant av ankomst og komme til ferdig oppfylt kjøleskap.

Send bestilling

Parkeringshus

I tilknytning til alle leiligheter finnes det parkeringsplass i oppvarmet parkeringshus. Parkeringsplassen har direkte tilknytning til leiligheten. Det er og mulighet for å lade EL-bil i parkeringshuset.

Kjøp av heiskort

Heispass kjøpes på SkiGeilo sine nettsider og kan hentes på automaten i vår resepsjon.

Kjøp heiskort

Ta med kjæledyr

Ta gjerne med kjæledyret når du besøker Havsdalsgrenda. Opplys om at kjæledyr blir med når du booker oppholder. Rengjøringsgebyr for kjæledyr kommer i tillegg.

Utleielokale

Kunne du tenke deg å legge ditt neste arrangement til vakre Havsdalen? Vi tilbyr utleie av lokale for konferanser, seminar og selskap.

Kontakt oss

Smørebod

Våre gjester har tilgang til å bruke smøreboden som ligger i 2. etasje i parkeringshuset.

Tre timer togtur fra Oslo og Bergen

Geilo stasjon ligger midt mellom Bergen og Oslo på Bergensbanen, i hjerte av Norge.

Gratis wifi

Alle våre ferieleiligheter har tilgang til gratis wifi.

Gratis skibuss

Bussenkommer hver morgen til Havsdalen skisenter kl. 08:55 – 09:25 - 09:55 med retur til Geilo sentrum og over til Vestlia. Ettermiddagsbuss til Havsdalen fra Geilo sentrum kl. 1515 med retur kl. 1525 fra Havsdalen til Geilo sentrum.

BOOK OPPHOLD

FINN DIN LEILIGHET