Meny
Lukk menyen

Covid-19

Les mer om hvordan vi forholder oss til COVID-19

Hvordan vi forholder oss til covid-19.

Kjære gjester,

I lys av COVID-19 utbruddet ønsker vi å klargjøre hvordan vi forholder oss til situasjonen. Våre gjester og våre ansattes helse og sikkerheter vår høyeste prioritering, og vi følger hele tiden gjeldene retningslinjer for å ivareta dette.

 Etter oppdaterte retningslinjer fra helsemyndighetene den 13. desember vil vi hos Havsdalsgrenda iverksette tiltak for å rette oss etter gjeldene retningslinjer.

Vi vil fortsette med streng hygiene praksis, samtidig som vi gjør forebyggende tiltak i henhold til gjeldende retningslinjer. Nedenfor følger ytterligere presiseringer av hvordan vi gjør det på Havsdalsgrenda. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger ber vi deg rette disse direkte til booking@havsdalsgrenda.no

Med vennlig hilsen,
Gro Odden
Daglig leder


Hvordan vi gjør det:

Vi har økt våre hygienetiltak for å sikre at vi har et trygt og godt miljø for både våre gjester og medarbeidere. Vi følger regjeringens anbefalinger nøye og gjør løpende vurderinger av driften i den pågående situasjonen og har iverksatt flere sikkerhetstiltak for å sikre et sikkert miljø.

Våre tiltak:  

  • Det oppfordres til munnbind i vårt resepsjonsområde.
  • Det oppfordres til hyppig bruk av antibac når man besøker våre fellesområder.
  • Det oppfordres til å holde en meters avstand til andre utenfor sin husstand.
  • Det blir timebestilling og inntil ti personer i bassenget samtidig. Tid til basseng reserveres i resepsjonen.
  • Vi har i denne spesielle situasjonen tatt bort all form for kontant betaling, og oppfordrer alle våre gjester til å betale med kort.
  • Vi har etablert økt hyppighet av rengjøring og desinfisering av våre fellesarealer, toaletter og øvrige kontaktpunkt.
  • Vi ber alle våre gjester om å bidra til å forebygge smitte ved å følge Folkehelseinstituttets retningslinjer om hygiene. Dette betyr også at vi ber gjester som kjenner symptomer, har vært i kontakt med andre som har symptomer, velkommen ved en senere anledning.